Νεα κλοπή μπαταριών φωτοβολταϊκών στην παιδική χαρά στο Κοντίτο

Η … ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ
 Μια συμπατριώτισσα από τη συνοικία Κοντίτο μου τηλεφώνησε το εχθές το μεσημέρι λέγοντάς μου ότι έγινε ζημιά στην παιδική χαρά στο Κοντίτο. Τηλεφώνησα στην αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Θηβαίων με σκοπό να ερευνήσουν το θέμα.
 Δεν κρατήθηκα, όμως. Πετάχτηκα κι εγώ από εκεί να δω τι έχει συμβεί. Σκέτη απογοήτευση. Είχαν παραβιάσει τις σιδερένιες βάσεις στις κολώνες των φωτοβολταϊκών που φωτίζουν την πλατεία. Άφαντες οι 4 από τις 6 μπαταρίες που φορτίζονται και φωτίζουν την πλατεία και την παιδική χαρά.Ίσως κάποιοι να προτιμάνε το "σκοτάδι" στη συνοικία που τα τελευταία χρόνια αρχίζει και αναπτύσσεται. Κανένας από τους περίοικους δεν πήρε χαμπάρι; Η απογοήτευσή μου μεγάλωσε καθώς είδα- παρά το «δύσκολο» της ώρας - πολλά παιδιά να παίζουν στη ζωντανή συνοικία του Κοντίτο (υ). Μάλιστα, έλειπε η όμορφη ξύλινη πόρτα που ασφάλιζε την παιδική χαρά και οι μικρομάνες είχαν βάλει τα καρότσια τους μπροστά για να προστατεύουν τα παιδιά τους. Προφανώς, κάποιος την έκλεψε κι αυτή σε προηγούμενη έφοδο.
 Μετά την κλοπή παιχνιδιών από την παιδική χαρά του Πούρου, τις ζημιές στη νεοσύστατη παιδική χαρά στο Καπαρέλλι, την κλοπή μπαταριών φωτοβολταϊκών στο πάρκο Χρυσορρόα κι άλλη ζημιά; Τι γίνεται ρε παιδιά; Πιάσαμε πάτο ή έχει κι άλλο ακόμα;


Ηλίας Τραμπάκουλος

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget