Συνάντηση του Εμπορικού Συλλόγου Θήβας με τον Αντιπεριφερειάρχη Γιώργο Αναστασίου

Ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Θηβών σας ενημερώνουν ότι την Τρίτη 13 Μαρτίου 2018 πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη κο Γιώργο Αναστασίου υπεύθυνο στους τομείς Χωροταξίας και Περιβάλλοντος και Πρόεδρο της Επιτροπής Περιβάλλοντος της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος, καθώς και με την κ. Μαρία Ματάλα Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης του Δήμο Θηβαίων.
 Η κ. Ματάλα ενημέρωσε ότι ο θεσμός του συμπαραστάτη υποστηρίζεται διοικητικά από τις υπηρεσίες του δήμου, δέχεται καταγγελίες άμεσα θιγόμενων πολιτών και επιχειρήσεων για κακοδιοίκηση των υπηρεσιών του δήμου, των νομικών του προσώπων και των επιχειρήσεων του και διαμεσολαβεί προκειμένου να επιλυθούν τα σχετικά προβλήματα.
 Ο κ. Αναστασίου δεσμεύτηκε ότι η Περιφέρεια θα είναι πάντα δίπλα στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο εμπορικός κόσμος και θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου αυτά να αντιμετωπιστούν στο βαθμό που αυτό μπορεί να συμβεί από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος.
 Θεωρούμε ότι ήταν μία εποικοδομητική συνάντηση και θα είμαστε σε άμεση συνεργασία για την επίλυση διαφορών προβλημάτων.

Συνάντηση του Εμπορικού Συλλόγου Θήβας

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget