Αλήθεια όταν ο υπερφορολογούμενος πολίτης χρειαστεί τη βοήθεια του κράτους, που πρέπει να απευθυνθεί;

Πάει στη δικαιοσύνη και παίρνει δικάσιμο για μετά από μια πενταετία, ενώ βλέπει ότι οι νόμοι έχουν φτιαχτεί με τέτοιο τρόπο από τους πολιτικούς ώστε να ευνοούν τους ισχυρούς.Όταν διαμαρτύρεται στις ανεξάρτητες αρχές προστασίας του καταναλωτή για τις συνεχιζόμενες εις βάρος του παρανομίες των τραπεζών, αυτές του απαντάνε ότι δεν είναι αρμόδιες και τον παραπέμπουν στην Τράπεζα της Ελλάδος η οποία, όχι μόνο δεν κάνει τίποτα, αλλά καλύπτει και τις παρανομούντες τράπεζες.
 Όταν ενοχλείται παρανόμως και συστηματικά από εισπρακτική-δικηγορική εταιρεία, θα πρέπει να επωμιστεί όλα τα έξοδα και να μεταβεί στην Αθήνα να καταγγείλει το γεγονός, καθώς δεν υπάρχει η δυνατότητα καταγγελίας στον οικείο του Δικηγορικό Σύλλογο.
 Πολυτέλεια, θα σκεφτούν κάποια να μιλάμε για αυτά τα ζητήματα, τη στιγμή που δεν υπάρχει παράρτημα του Αρείου Πάγου στη Θεσσαλονίκη και γραφεία των Ανεξαρτήτων Αρχών στις Περιφέρειες. Το κράτος έχει αφήσει στη μοίρα του οποιονδήποτε ζει εκτός του νομού Αττικής…
 Το μόνο που προσφέρει, γενναιόδωρα μάλιστα, το κράτος στους πολίτες του είναι αναρχία, παρανομία, μαύρη οικονομία και μαύρη αγορά δουλείας.

danioliptes.gr

υπερφορολογούμενος πολίτης

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget