Η Εύα Καϊλή ολοταχώς για τον ομίλο Κοντομηνά


«Δεν συζητώ με τον Alpha αλλά με τον όμιλο Demco του κ. Κοντομηνά και αυτό που ενδιαφέρει περισσότερο είναι οι διεθνείς σχέσεις του ομίλου- αντικείμενο των σπουδών μου, αφού είμαι διεθνολόγος και εκεί θα κινηθώ», τονίζει η Εύα Καϊλή σε συνένευξή της η οποία δημοσιεύεται σήμερα στο Πρώτο Θέμα.

Η πρώην βουλευτής από τη Θεσσαλονίκη δηλώνει παράλληλα ότι δεν αισθάνεται ότι δεν έχει εκλεγεί αφού βγήκε πρώτη σε ψήφους στη Θεσσαλονίκη αλλά την ίδια στιγμή γεμίζει απογοήτευση αφού την έδρα την πήρε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευ. Βενιζέλος.

Η κυρία Εύα Καϊλή εξηγεί ότι στα νέα της καθήκοντα στον όμιλο Κοντομηνά πρόκειτα να δουλέψει σκληρά σημειώνοντας ότι δεν κλέβει τη θέση κανενός ενώ επισημαίνει ότι « όταν βρίσκεσαι χρόνια στον χώρο της πολιτικής και της δημοσιογραφίας κάποιοι άνθρωποι σε εκτιμούν διαφορετικά».

 Όσον αφορά στις εκλογές της 17ης Ιουνίου και στο γεγονός ότι δεν εξελέγει η κυρία Καϊλή εξηγεί ότι απογοητεύτηκε αφού δεν θα μπορέσει να αναλάβει τις ευθύνες που ο λαός της Θεσσαλονίκης της έχει αναθέσει. Προσθέτει δε ότι θα κρατήσει ανοιχτό το πολιτικό της γραφείο στην συμπρωτεύουσα «προσπαθώντας να βοηθάω τον κόσμο».  Η πρώην βουλευτής τονίζει ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος δεν θα έχει τον χρόνο να ασχοληθεί με την Θεσσαλονίκη και προτείνει ο πρόεδρος της κάθε παράταξης να επιλέγει την έδρα του από την περιφέρεια από η οποία θα εκπροσωπείται από παραπάνω από έναν βουλευτές της παράταξης του...

Από την πλευρά της έχει παρατηρήσει λάθη και αστοχίες στην άσκηση πολιτικής του κόμματος. «Συμπεριφορές με στεναχώρησαν και πολιτικές του ΠΑΣΟΚ με απογοήτευσαν», λέει και συνεχίζει τονίζοντας ότι είχε διαφωνήσει πολυ με τον Γιώργο Παπανδρεου και την απόφασή του για δημοψήφισμα πριν το δεύτερο Μηνμόνιο. «Για εμενα ήταν λάθος να μεταφέρεις τα προβλήματα στην κοινωνία», σημειώνει.


Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget