Τα Κύματα της Παραλίας ξεχύνονται και πάλι


Tα "Κύματα της Παραλίας" ολοκλήρωσαν τις προετοιμασίες τους και ειναι πανέτοιμα να ξεχυθούν και αυτη τη χρονιά στο ετήσιο ραντεβού τους για το Beachwave 2012, το Π/Σ/Κ στις 3,4 & 5 Αυγούστου 2012, στα Άσπρα Σπίτια Παραλίας Διστόμου. Ενα ραντεβού αναβαθμισμένο και πολυδιάστατο.

Τα αναβαθμισμένα live θα πραγματοποιούνται στον κλασσικό χώρο του beachvolley, στ Άσπρ Σπίτια κι έτσι από τις 6 το απόγευμα & μετά, 5 νεανικά συγκροτήματα καθημερινά θα δίνουν τον καλύτερο μουσικό εαυτό τους. Από το πρωί στις 10:30 θα υπάρχουν μουσικά αφιερώματα με Dj sets, αλλά και αρκετά δυνατά μουσικά ξυπνήματα από σχήματα της περιοχής 

Το φεστιβάλ τέθηκε υπό την αιγίδα του Δήμου Διστόμου - Αράχοβας - Αντίκυρας και αποκτά και κατασκηνωτικό χαρακτήρα, προσκαλώντας όλους μας για free camping εκείνο το τριήμερο, στις Δημοτικές Κατασκηνώσεις του Αγίου Νικολάου.

 Εκει, οι Οργανωτές, έχουν οργανώσει τον χώρο ώστε να υποδεχτεί τους κατασκηνωτές προσφέροντάς τους πολύ καλή υποδομή φιλοξενίας, εξυπηρέτησης και αθλητικών δραστηριοτήτων.

Ο χώρος διαθέτει χώρο αθλοπαιδιών καθώς επίσης και χώρο για στήσιμο σκηνών, τουαλέττες και ντουσιέρες, καντίνα-bar και είναι λίγα μέτρα από μια παραλία που εντάσσεται ουσιαστικά στις ακτές με Γαλάζια Σημαία πια, μιας και ολοκληρώθηκαν οι απαραίτητες μετρήσεις, και από του χρόνου, θα είναι και επίσημα, Γαλάζια Ακτή της Ευρώπης.

Εδώ, προγραμματίζονται αγώνας ποδοσφαίρου 5Χ5, νυχτερινές μεταμεσονύχτιες καλοκαιρινές προβολές ταινιών και φυσικά άφθονη μπύρα και δροσερά ποτά από το bar του Φεστιβάλ.

Τα Άσπρα Σπίτια που είναι το σπίτι μας για 2 χρόνια θα συνεχίσουν τα πρωινά dj sets & lives, θα διασκεδάζουν τους λουόμενους εκεί με κομμάτια που οι ίδιοι θα διαλέγουν, ενώ θα καλούν τη νεολαία, και όχι μόνο, στα απογευματινά-βραδυνά live & άλλα events, στo χώρο του Beachvolley, μέχρι αργά το βράδυ.

Τα 20 περίπου συγκροτήματα που θα εμφανιστούν στο Φεστιβάλ θα είναι από την ευρύτερη περιοχή, Δίστομο, Αράχωβα, Λιβαδειά, Ορχομενό & Θήβα αλλά και με αρκετές δυνατές εκπλήξεις, από Αθήνα και Πάτρα, οι οποίες θα κλείσουν και τις ζωντανές εμφανίσεις των τριών ημερών. Έτσι την Παρασκευή θα κλείσουν οι L.O.S.T. (alternative rock), Σάββατο οι ReignStar (melodic hard rock) ενώ την Κυριακή, η απόλυτη χορευτική μπάντα, οι Joker, θα κλείσουν το φεστιβάλ με τον πιο μελωδικό και ρυθμικό τρόπο. 

Η δύσκολη συγκυρία της εποχής δεν πτοεί τους Οργανωτές που προσπαθούν να μεταδώσουν την  καλή διάθεση για να ξεπεράσουμε τις στενοχώριες και τη μιζέρια των καιρών για το 3ήμερο, ολοήμερο αυτό παραλιακό πάρτυ.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη και οι Οργανωτές θα έχουν ως μοναδική πηγή εσόδων τους την εκμετάλλευση του bar του Φεστιβάλ, το οποίο, σε πολύπροσιτές τιμές θα προσφέρει ΚΑΙ ποτά στους ενήλικες επισκέπτες του, ενώ θα διαθέτει και ψησταριά, για τις γαστριμαργικές ορέξεις τους.

Τα ΚΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ τείνουν να καθιερωθούν στην περιοχή σαν το Καλοκαιρινό Μουσικό γεγονός της Βοιωτίας, ενώ, σαν φεστιβάλ, αποτελεί πρωτοποριακό γεγονός για την Ελλάδα, αφού πραγματοποιείται λίγα μέτρα από θαλάσσια ακτή, αυτή των 'Ασπρων Σπιτιών & του Αγ.  Νικολάου της Παραλίας Διστόμου, της πόλης με το παγκόσμια γνωστό, ιστορικά, βαρύ όνομα.

Οι επισκέπτες έτσι, έχουν την ευκαιρία να εντάξουν στο πρόγραμμά τους και να γνωρίσουν και το ιστορικό τρίγωνο της περιοχής,  μεταξύ της μονής Όσίου Λουκά, του Μουσείου των Θυμάτων Ναζισμού στο Δίστομο και του μουσείου των Δελφών.

Χορηγοί επικοινωνίας του Φεστιβάλ, το Ράδιο Δίστομο 106.1, City Fm 92 Λιβαδειάς, Ράδιο Θήβα 97.5, Ράδιο Άμφισσα 104.4, ΜojoRadio Πατρών 107,7 και Ράδιο Ένωση 97.3. Χορηγός Έντυπης Επικοινωνίας η Βοιωτική Ώρα, Social Media Sponsor το MusicHeaven, New Media Sponsor DigiWorx multi-media, υποστήριξη ήχου  Fisher-Morris productions, απoκλειστικός τροφοδότης η FIX, ενώ τίθεται υπό την αιγίδα του Δήμου Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας, και την στήριξη της Π.Ε. Βοιωτίας και τη φιλοξενία της Αλουμίνιον ΑΕ.

Οι Οργανωτές, Μ.Κ.Ο. Αειφέρων και ΡάδιοΔίστομο, καλούν τους επισκέπτες να στηρίξουν το Φεστιβάλ που βοηθά στην εξωστρέφεια και την ανάδειξη της περιοχής πολλαπλά, προωθώντας την  καλοκαιρινή διάθεση, τη μουσική, τη νεανική δράση, την αλληλεγγύη, τον εθελοντισμό, τον κατασκηνωτισμό και την περιβαλλοντική συνείδηση που είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του φεστιβάλ. 

Ελάτε και φέρτε μαζί με την παρέα σας και τον καλύτερο εαυτό σας, με χαμόγελο και αισιοδοξία για τρείς μέρες απόλυτα καλοκαιρινής διασκέδασης.

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget