Αναζητούνται τέσσερις άγνωστοι δράστες για ληστεία σε βάρος ηλικιωμένης στην περιοχή Κοκκίνη Δερβενοχωρίων Βοιωτίας


Αναζητούνται για να συλληφθούν, από αστυνομικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βοιωτίας, τέσσερις (4) άγνωστοι δράστες, για ληστεία σε βάρος ηλικιωμένης, χθες (28-07-2012) το μεσημέρι, στην περιοχή Κοκκίνη Δερβενοχωρίων Βοιωτίας.

Ειδικότερα χθες περίπου στις 15:45΄ το μεσημέρι, οι δράστες επιβαίνοντας σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ενεπλάκησαν σε τροχαίο ατύχημα με προπορευόμενο όχημα, το οποίο οδηγούσε μία 72χρονη ημεδαπή.

Στη συνέχεια οι δράστες αποβίβασαν με τη βία την 72χρονη από το όχημά της και αφού της αφαίρεσαν μία χρυσή αλυσίδα που φορούσε στον λαιμό της, διέφυγαν με το όχημά της προς άγνωστη κατεύθυνση, εγκαταλείποντας στο σημείο πρόκλησης του τροχαίου το όχημα στο οποίο επέβαιναν οι ίδιοι.

 Εντός του οχήματός της η 72χρονη είχε μία τσάντα, που περιείχε το χρηματικό ποσό των (300) ευρώ, το δελτίο της Αστυνομικής της ταυτότητας, την άδεια ικανότητας οδήγησης, μία πιστωτική κάρτα και ένα βιβλιάριο καταθέσεων τραπέζης.

Από την αστυνομική έρευνα που διενεργήθηκε, προέκυψε ότι για το όχημα που εγκατέλειψαν οι δράστες είχε δηλωθεί κλοπή χθες το πρωί στο Αστυνομικό Τμήμα Ασπροπύργου και κατασχέθηκε προκειμένου να αποδοθεί στον ιδιοκτήτη του.

Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ συνεχίζονται έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget