Πρόσκληση σύγκλησης Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Θηβαίων στις 11 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017

Σας καλούμε όπως προσέλθετε στη δημόσια συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του παλαιού Δημοτικού Καταστήματος του Δ.Θηβαίων, (Παλαιό Δημαρχείο οδός Πινδάρου & Οιδίποδος) στις 11 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2017  ημέρα ΤΕΤΑΡΤΗ και ώρα 18:00  για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα συνημμένα θέματα της ημερήσιας διάταξης. 

ΠΙΝΑΚΑΣ ΘΕΜΑΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ
1. Έγκριση της υπ’ αριθ. 147/2017 απόφασης του Δ.Σ. της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δ. Θηβαίων (ΔΗΚΕΘ), που αφορά τη  Β’ αναμόρφωση του προϋπολογισμού της οικ. έτους 2017 και την αναθεώρηση του ετήσιου Προγράμματος Δράσης (απόλυτη πλειοψηφία).
2. Παρουσίαση και ενημέρωση για το Σχέδιο Ολοκληρωμένης Αστικής Παρέμβασης  Θήβας.
3. Λήψη απόφασης για την τροποποίηση του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου  Θήβας.
4. Λήψη απόφασης για τη συμμετοχή του Δήμου στην έκτακτη Γενική Συνέλευση της Εταιρείας «ΕΛΙΚΩΝΑΣ – ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΤΑ» που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Οκτωβρίου 2017 στα γραφεία της εταιρείας και ορισμός εκπροσώπου.
5. Συζήτηση και λήψη απόφασης για τη συμμετοχή του Δήμου Θηβαίων ως ιδρυτικού μέλους στο δίκτυο : «Αμφικτυονία Αρχαίων Ελληνικών Πόλεων» και ορισμός εκπροσώπου στη Γενική Συνέλευση του Δικτύου.
6. Ορισμός  μελών του Δημοτικού Συμβουλίου, τακτικών και αναπληρωματικών, για τη συγκρότηση  επιτροπής παραλαβής έργων που το ύψος της δαπάνης τους δεν υπερβαίνει το ποσό των 5.869,40€ ευρώ χωρίς  ΦΠΑ, για το έτος 2017.
7. Λήψη απόφασης για τη διαγραφή   ποσού   από τον υπ' αρ. 889/2016  βεβαιωμένο χρηματικό κατάλογο του Δήμου που αφορά πράξη επιβολής εισφοράς γης σε χρήμα,  κατ' εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 2 του ν. 4315/2014. "
8. Έγκριση μελέτης και τρόπου εκτέλεσης του έργου με τίτλο : «Διαμόρφωση αγροτικής οδού στη θέση «Μισοβούνι ή Βλαχόρεμα» της Τ.Κ. Ελεώνα.
9. Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής των εργασιών τοποθέτησης και εγκατάστασης μηχανής κινηματογραφικών προβολών.
10. Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής των εργασιών βελτίωσης αγροτικών οδών Δ.Ε. Θίσβης.
11. Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής των εργασιών απόκτησης κωδικού πρόσβασης στην ηλεκτρονική βάση δεδομένων παροχής υπηρεσιών ψηφιακής υποστήριξης τους Δήμου.
12. Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής της εργασίας συντήρησης και επισκευής ενός φωτοτυπικού μηχανήματος (SHARP 5623).

σύγκλησης Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Θηβαίων

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget