Στήριξη στο «Χαμόγελο του Παιδιού» από τους αστυνομικούς της Στερεάς

Είδη πρώτης ανάγκης, που συγκεντρώθηκαν από εθελοντικές προσφορές, παρέδωσε η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας στο «Χαμόγελο του Παιδιού» στη Χαλκίδα.Χθες το μεσημέρι, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής, Υποστράτηγος Νικόλαος ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, συνοδευόμενος από τους Διευθυντές των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ευβοίας, Ταξίαρχο Γεώργιο Νικολιδάκη, Φθιώτιδας,  Αστέριο Μαντζιώκα και Βοιωτίας,  Μιχαήλ Τσάτση, τον Αναπληρωτή Διευθυντή της Διεύθυνσης  Φωκίδας, Αθανάσιο Χολέβα, τον Διευθυντή  Ευρυτανίας,  Ιωάννη Νικοπολίδη, καθώς και αντιπροσωπεία Αξιωματικών επισκέφτηκαν τη Δομή του οργανισμού και παρέδωσαν  μεγάλες ποσότητες τροφίμων, ειδών περιποίησης, καθαρισμού και χαρτικών.
 Όλα τα είδη συγκεντρώθηκαν από αστυνομικούς  που υπηρετούν στις Διευθύνσεις Αστυνομίας της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας.
 Το Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή και τα μέλη της αντιπροσωπείας, υποδέχτηκε η κοινωνική λειτουργός  και υπεύθυνη του Κέντρου Στήριξης «Παιδιού και Οικογένειας» Βασιλική Στουπή, η οποία τους ξενάγησε στις εγκαταστάσεις του οργανισμού, τους ενημέρωσε για τις δράσεις και το έργο που επιτελεί και τους ευχαρίστησε θερμά για την γενναιόδωρη αυτή χειρονομία.
 Ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Στερεάς Ελλάδας δήλωσε:
 «Με μεγάλη χαρά σήμερα βρισκόμαστε στην δομή του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», που εδρεύει στην Χαλκίδα, με σκοπό να δείξουμε έμπρακτα ότι η Ελληνική Αστυνομία και το προσωπικό της, είναι αρωγοί σε προσπάθειες που αναδεικνύουν την κοινωνική αλληλεγγύη και αγάπη.
 Στο πλαίσιο αυτό, οι Υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Στερεάς Ελλάδας, σύμφωνα με την προτροπή του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, συγκέντρωσαν και παραδίδουν (5) περίπου τόνους τροφίμων, ειδών ένδυσης, περιποίησης και καθαρισμού, ως ένδειξη αναγνώρισης στο σημαντικό πραγματικά έργο που επιτελεί διαχρονικά και με συνέπεια ο οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού».
 Με την εθελοντική συγκέντρωση αυτών των ειδών πρώτης ανάγκης, θέλουμε αναμφίβολα να στείλουμε ένα μήνυμα υψηλής κοινωνικής ευαισθησίας αλλά και έμπρακτης αλληλεγγύης και αισιοδοξίας για τους συνανθρώπους μας και κυρίως για τα παιδιά που το έχουν ανάγκη. Η Ελληνική Αστυνομία, σύμφωνα με τις προτροπές του κ. Αρχηγού μας, παράλληλα με την δύσκολη αποστολή που επιτελεί με συνείδηση και υπευθυνότητα, δίνει πάντοτε ιδιαίτερη σημασία σε αρχές που στηρίζονται στις αξίες της συνεισφοράς, της αλληλεγγύης, της εξωστρέφειας και της προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο.»
 Συνολικά οι αστυνομικοί συγκέντρωσαν και παρέδωσαν ως συμβολική χειρονομία αλληλεγγύης, συμπαράστασης και αναγνώρισης της προσφοράς και του έργου που επιτελεί διαχρονικά και με συνέπεια ο οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού», περίπου πέντε (5) τόνους τροφίμων και συσκευασιών αναλώσιμων ειδών, με προϊόντα βρεφικής περιποίησης, χαρτικά, και είδη προσωπικής περιποίησης και καθαρισμού.
 Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας, σύμφωνα και με τις προτροπές του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, θα συνεχίσει να πραγματοποιεί και στο μέλλον ανάλογες κοινωνικές δράσεις, πάντα με γνώμονα και κοινή συνισταμένη την ανιδιοτελή προσφορά προς το κοινωνικό σύνολο.

http://www.siriosfm.gr

Είδη πρώτης ανάγκης

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget