Η … ΜΟΥΡΜΟΥΡΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

«Έλλειψη χρημάτων, στάση εμπορίου», έλεγαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι. ΚΑΙ σε αυτό είχαν δίκιο. Παρακολουθώντας τηλεόραση βλέπουμε διαρκώς επαναλήψεις, μετριότατες σειρές, κάμποσες παραγωγές σε στυλ survivor και … αυτά.
Φωτεινή εξαίρεση για εμένα αποτελεί η σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα». Χωρίς να πρόκειται για υπερπαραγωγή έχει καταφέρει- με τις υπερβολές της- να κάνει το χειλάκι μας να γελάσει. Αρκετά ζευγάρια, κάθε ηλικίας και χαρακτήρων, έχουν παρελάσει και φαίνεται ότι θα περάσουν από την κωμική αυτή σειρά.
Αγαπημένη η Μαρίνα που «ψήνει το ψάρι στα χείλη» του συνονόματου Ηλία με τις απαιτήσεις και τις υπερβολές της. Φέτος θα ζήσουμε στιγμές απείρου κάλλους (φαντάζομαι και ελπίζω) με τα κόλπα που θα επιστρατεύσει η Μαρίνα για να περάσει αναίμακτη η θητεία του μονάκριβου και καλομαθημένου γιόκα της.
Άλλο, εξίσου αγαπημένο ζευγάρι, ο Μηνάς και η Βουλίτσα του. Αυτή αποφασίζει να τελειώσει το Λύκειο που το άφησε μισό μιας και στα νιάτα της κλέφτηκε με τον Μηνά και εκείνος θα αναλάβει πρόεδρος στην ποδοσφαιρική ομάδα του χωριού, αν και στο σήριαλ δηλώνει φανατικός ΑΕΚτζής. «Μηνάς» είναι και το παρατσούκλι που μου έχει δώσει η καθαρίστρια του σχολείου, η … Βούλα. Όταν αγριεύω για κάτι που δεν έκανε καλά μου πετάει ένα «Μηνά μου» και με πιάνει το … «γλυκύ μου».
Κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στις 9, στον ALPHA, θα περάσουμε τα κρύα βράδια του χειμώνα συντροφιά με τα 4 ζευγάρια της μουρμούρας. Και αν χάσουμε και κανένα επεισόδιο δεν έγινε και τίποτα. Θα τα βάλει σε επανάληψη (τρις καθ΄εκάστην:(πρωί- μεσημέρι- βράδυ ως άλλη αντιβίωση) το προσεχές καλοκαίρι το κανάλι.
Όσο για εμάς; Ας μην αρχίσουμε τη μουρμούρα!

Ηλίας Τραμπάκουλος

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget