Την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου ο ψεκασμός για την καταπολέμηση του δάκου της ελιάς των περιοχών Καπαρελλίου και Μελισσοχωρίου.

Ο Δήμος Θηβαίων ενημερώνει τους ελαιοπαραγωγούς, ότι στα πλαίσια του προγράμματος καταπολέμησης του δάκου της ελιάς που υλοποιεί η Δ/νση Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε. Βοιωτίας, έχει προγραμματισθεί ψεκασμός των περιοχών Καπαρελλίου και Μελισσοχωρίου από εδάφους.
 Ο ψεκασμός θα αρχίσει στις 15/9/2017 από την περιοχή Αγ. Βασίλειος Καπαρελλίου και θα συνεχιστεί τις αμέσως επόμενες ημέρες στις υπόλοιπες περιοχές μέχρι την ολοκλήρωσή του.
 Οι ελαιοπαραγωγοί παρακαλούνται να συνεργαστούν και να συνδράμουν το έργο της Υπηρεσίας.
 Παρακαλούνται, επίσης, οι βιοκαλλιεργητές και μελισσοκόμοι να έρθουν σε συνεννόηση με τον Τομεάρχη Δακοκτονίας της περιοχής, ώστε οι μεν πρώτοι να επισημάνουν περιμετρικά το ελαιόκτημά τους, οι δε δεύτεροι να απομακρύνουν τις κυψέλες τους ή να κλείσουν τα πορτάκια τους, ώστε να μην ψεκαστούν από τα συνεργεία.
 Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 2261350175 (Τμήμα Ποιοτικού και Φυτοϋγειονομικού Ελέγχου Δνσης Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε. Βοιωτίας

ψεκασμός για την καταπολέμηση του δάκου

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget