Τραγελαφικές ή Κωμικοτραγικές οι ενέργειες του δημάρχου Θηβαίων όσο αφορά την πρόταση του για την δημιουργία ΣΜΑ στην Θίσβη

Απευθύνομαι προς όλους τους Δημότες του Δ. Θηβαίων και ιδιαίτερα στους συνεργάτες και υποστηρικτές του Κυρίου Νικολάου, Δημάρχου Θηβαίων, θέτοντας τα παρακάτω ερωτήματα.
 1. Ο Δήμαρχος  λειτούργησε εξωθεσμικά , ΝΑΙ ή ΟΧΙ με το να προτείνει την δημιουργία Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμάτων (ΣΜΑ) στην Δ.Ε. Θίσβης, χωρίς να έχει ενημερώσει τις τοπικές κοινωνίες των Τοπικών Κοινοτήτων και χωρίς την έγκριση από το Δημοτικό Συμβούλιο; Η απάντηση είναι ΝΑΙ.
 2. Ζήτησε δημόσια συγνώμη για το λάθος του να προτείνει τον Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμάτων (ΣΜΑ) στην Δ.Ε. Θίσβης; ΝΑΙ ή ΟΧΙ;Η απάντηση είναι ΝΑΙ.
 3. Δεσμεύτηκε να στείλει άμεσα έγγραφο για την ακύρωση της εν λόγω πρότασης, αναγνωρίζοντας ότι λειτούργησε εξωθεσμικά;  ΝΑΙ ή ΟΧΙ;Η απάντηση είναι ΝΑΙ.
 4. Με δεδομένα τα ως άνω πραγματικά γεγονότα , τί νόημα έχει η αποστολή εγγράφου απο τον Δήμαρχο Θηβαίων προς τα Συμβούλια των Τοπικών Κοινοτήτων που μας ζητά να πάρουμε θέση για αυτό το συγκεκριμένο και σοβαρό θέμα; Η απάντηση είναι δική σας.
 5. α. Ποιος παραπληροφορεί ; (Αναφέρει ο Δήμαρχος)
 β. Ποιος δημιουργεί εντυπώσεις για αντιπολιτευτικούς λόγους;        
 γ. Ποιος δημιουργεί πανικό και φόβο τους κατοίκους;   
 δ. Ποιος προκαλεί ζημία στην οικονομία και στον τουρισμό της περιοχής μας;
 Η απάντηση είναι απλή. Ο ίδιος ο Δήμαρχος.
 Τέλος θα ήθελα να προτείνω στην Δημοτική Αρχή του Δ.Θηβαίων για αυτό το συγκεκριμένο σημαντικό θέμα που αφορά την περιοχή μας, να ενημερώσει τί σημαίνει Σταθμός Μεταφόρτωσης Απορριμάτων (ΣΜΑ) και κατόπιν να αποφασίσουμε αν πράγματι θέλουμε ΝΑΙ ή ΟΧΙ την δημιουργία Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμάτων (ΣΜΑ).

Ο ΠΛΕΙΟΨΗΦΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΧΩΣΤΙΩΝ ΔΕΔΕΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ

ΔΕΔΕΣ ΣΕΡΑΦΕΙΜ

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget