Ορχομενός «Γιορτή Πέστροφας 2017» . Η επιτυχία της εκδήλωσης ξεπέρασε τις προσδοκίες

 Αν και η γιορτή είχε διακοπεί για 7 χρόνια… συνέχισε από εκεί που σταμάτησε. Η επιτυχία της εκδήλωσης για μία ακόμη φορά ξεπέρασε τις προσδοκίες και του πιο αισιόδοξου. Η ανταπόκριση του κόσμου υποχρέωσε τόσο τους απαισιόδοξους όσο και τους επικριτές να αναθεωρήσουν τις απόψεις τους.
 Το βράδυ της Παρασκευής 1ης Σεπτεμβρίου 2017 η κεντρική πλατεία του Ορχομενού κυριολεκτικά κατακλύστηκε από χιλιάδες κόσμου. Περισσότεροι από 2.500 ήταν αυτοί που βρήκαν κάθισμα για να απολαύσουν τη βραδιά, ενώ πολλοί ήταν αυτοί που στάθηκαν όρθιοι για να χαρούν ελληνική μουσική και τραγούδια. Η επιτυχημένη επιλογή του μουσικού σχήματος της Γλυκερίας και η ελεύθερη είσοδος έδειξαν πως παρά τη δύσκολη εποχή που διέρχεται η χώρα μας, ο κόσμος «διψάει» για ελληνική μουσική και τραγούδι και φυσικά για… χορό!
 Οι οικοδεσπότες Αντιπεριφερειάρχης κα Φανή Παπαθωμά εκ μέρους της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας και ο πρόεδρος της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας και Δήμαρχος Ορχομενού κ. Λουκάς Υπερήφανος υποδέχθηκαν τους επισκέπτες και ζήτησαν συγγνώμη γιατί ο χώρος αποδείχθηκε μικρός για να τους χωρέσει όλους. Στη σύντομη ομιλία τους ευχαρίστησαν τον κόσμο για την στήριξη της αναβίωσης του θεσμού «Γιορτή Πέστροφας» που μαζί με το «τερπνόν» της ψυχαγωγίας συνδυάζει και το «ωφέλιμον» της προώθησης του εκλεκτού προϊόντος του Ορχομενού, της πέστροφας που μεγαλώνει στα κρυστάλλινα νερά των πηγών Τριών Χαρίτων. Εξάλλου οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν την καπνιστή πέστροφα που μοιράστηκε δωρεάν στο περίπτερο που είχε στήσει ο Δήμος Ορχομενού στην είσοδο της πλατείας. Τα 3.000 περίπου κεράσματα πέστροφας «εξαφανίστηκαν» ως δια μαγείας. Στο ίδιο περίπτερο η έξυπνη διακόσμηση περιλάμβανε και ενυδρείο με πέστροφες.
 Λίγο μετά τις δέκα η Γλυκερία μαζί με τον πολλά υποσχόμενο νεαρό τραγουδιστή Βασίλη Προδρόμου ξεκίνησαν το μουσικό πρόγραμμα. Η υπέροχη φωνή και σκηνική παρουσία της Γλυκερίας που πρωτοστατεί για δεκαετίες στο ελληνικό τραγούδι, μας ξενάγησε σε νέα και παλιά τραγούδια της αλλά και σε παραδοσιακά και φυσικά σε ελληνικούς χορευτικούς ρυθμούς. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν άμεση και… πολύωρη. Ακόμη και μετά το τέλος του προγράμματος της καλλιτέχνιδας που διήρκεσε περισσότερο από 3 ώρες, η πλατεία ήταν γεμάτη και ο χορός συνεχίστηκε για άλλες 2 ώρες.
 Η ικανοποίηση για την επιτυχία της εκδήλωσης και η ευχαρίστηση για τις χιλιάδες κόσμου που παρευρέθηκαν, τόσο της κ. Παπαθωμά όσο και του κ. Υπερήφανου ήταν κάτι περισσότερο από έκδηλη. Στο τραπέζι τους φιλοξένησαν, αντιπεριφερειάρχες, περιφερειακούς συμβούλους, αντιδημάρχους, δημοτικούς συμβούλους, προέδρους, συμβούλους τοπικών συμβουλίων και πολλούς ακόμα που είναι δύσκολο να αναφερθούν ονομαστικά.
 Πολλά συγχαρητήρια στους διοργανωτές και στις υπηρεσίες και ανθρώπους της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας και του Δήμου Ορχομενού που συνεργάστηκαν αρμονικά για την εξαιρετική και επιτυχημένη από κάθε άποψη «Γιορτή Πέστροφας 2017».

Γιορτή Πέστροφας

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget