Προχωρά η αναμόρφωση του Δημοτικού Σταδίου Χαλκίδας

Συνεχίζονται τα έργα για την πλήρη αναμόρφωση του Δημοτικού Σταδίου Χαλκίδας με στόχο τον εκσυγχρονισμό του και την αναβάθμισή του σε στάδιο εθνικής εμβέλειας. Με προϋπολογισμό 300.000 ευρώ, ξεκινά το έργο για την εγκατάσταση ηλεκτροφωτισμού, ο οποίος θα καταστήσει το στάδιο κατάλληλο για την διεξαγωγή εθνικών πρωταθλημάτων και διοργανώσεων ποδοσφαίρου και κλασικού αθλητισμού.
Το συγκεκριμένο έργο υλοποιείται ως μέρος της δράσης μας για το συνολικό εκσυγχρονισμό και την αναβάθμισή της υποδομής του σταδίου, που ξεκίνησε με την αντικατάσταση του χλοοτάπητα και θα συνεχιστεί με τη δημοπράτηση έργου 140.000 ευρώ για τη συντήρηση και επισκευή των αποδυτηρίων και της κερκίδας.
«Στόχος μας είναι να παραδώσουμε σε όλους τους αθλητικούς συλλόγους της Χαλκίδας και της Εύβοιας ένα σύγχρονο στάδιο, αντάξιο της ιστορίας του, αλλά και να δημιουργήσουμε ακόμη έναν πόλο έλξης επισκεπτών και αθλητών από ολόκληρη την Ελλάδα» τόνισε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης αναφερόμενος στον σχεδιασμό της Περιφέρειας για τον εκσυγχρονισμό του σταδίου και προσέθεσε: «Το μήνυμα είναι καθαρό. Αναβάθμιση της καθημερινότητας σε όλα τα επίπεδα, στην Υγεία, την Παιδεία, τον Πολιτισμό και τον Αθλητισμό. Οι παρεμβάσεις στην καθημερινή ζωή δημιουργούν την μεγάλη εικόνα και αυτή προσπαθούμε να αλλάξουμε».

αναμόρφωση Δημοτικού Σταδίου Χαλκίδας

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget