Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις μεταξύ Οινοφύτων και Μαλακάσας

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν την Πέμπτη 15 και την Παρασκευή 16 Ιουνίου στον Αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στο 44,5ο χλμ., με σκοπό την εκτέλεση εργασιών αποξήλωσης παλαιάς γέφυρας σήμανσης και εγκατάστασης νέας. Ειδικότερα, από τις 19:00 το απόγευμα της Πέμπτης 15 έως τις 07:00 το πρωί της Παρασκευής 16 Ιουνίου και από τον Ανισόπεδο Κόμβο (Α/Κ) Οινοφύτων έως τον Α/Κ Μαλακάσας, θα ισχύουν:
- Πλήρης αποκλεισμός του ρεύματος κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα.
- Αποκλεισμός της αριστερής λωρίδας, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία.
- Αποκλεισμός της εισόδου στον αυτοκινητόδρομο με κατεύθυνση προς Αθήνα, από το Σταθμό Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών Μαλακάσας (Σ.Ε.Α. Σείριος).
Κατά το ανωτέρω διάστημα οι οδηγοί που κινούνται με κατεύθυνση προς Αθήνα, θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στον Α/Κ Οινοφύτων και μέσω του παράπλευρου δικτύου και τη χρήση κατάλληλων πληροφοριακών πινακίδων, θα επανεισάγονται σε αυτόν από τον Α/Κ Μαλακάσας.
Σημειώνεται επίσης πως καθ’ όλη τη διάρκεια ισχύος των εν λόγω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, η διέλευση των οχημάτων από τον πλευρικό σταθμό διοδίων Οινοφύτων, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα, θα γίνεται ελεύθερα (χωρίς την πληρωμή διοδίου τέλους).
Τέλος, η κίνηση των οχημάτων με κατεύθυνση προς Λαμία δεν θα επηρεαστεί, καθώς η κυκλοφορία, κατά το ανωτέρω διάστημα, θα διεξάγεται κανονικά από τη μεσαία και δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας.
Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους.
Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τη σχετική σήμανση και να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από το εν λόγω τμήμα.

Κυκλοφοριακές Ρυθμίσεις

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget