Στο ΚΕΠΒ Θήβας ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμένος (video)

Στο ΚΕΠΒ Θήβας ο Υπουργός Άμυνας για την ορκωμοσία της Ε΄ ΕΣΣΟ
Παρουσία του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Ναύαρχου Ευάγγελου Αποστολάκη ΠΝ και του Αρχηγού ΓΕΣ Αντιστράτηγου Βασίλειου Τελλίδη κατεύθασε σήμερα στο ΚΕΠΒ Θήβας ο Υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος για την ορκωμοσία της Ε΄ΕΣΣΟ του 2016.
Ο Υπουργός κατεύθασε, με ελικόπτερο Σινούκ στο ελικοδρόμιο του στρατοπέδου. Την δοξολογία τέλεσε ο μητροπολίτης Θηβών και Λεβαδείας Γεώργιος ενώ και το παρών έδωσαν πολιτικοί και στρατιωτικοί φορείς. Ο Υπουργός στην ομιλία του αρκέστηκε στα θετικά στοιχεία που θα αποκομίσουν οι νεοσύλλεκτοι από την θητεία τους στο πυροβολικό
Μία μικρή έκπληξη που χαροποίησε τους νεοσύλλεκτους αλλά και τις οικογένειες τους είναι ότι πέραν από τις 10 ημέρες τιμητική άδεια που πήραν από τον διοικητή του ΚΕΠΒ Θήβας, λόγω της άριστης επίδοσης τους στην εκπαίδευση, τους δόθηκαν άλλες 5 ημέρες από τον Υπουργό.
Μετά το πέρας της ορκωμοσίας πραγματοποιήθηκε μια μικρή δεξίωση στην λέσχη αξιωματικών του στρατοπέδου, όπου και ο Υπουργός βρήκε τον χρόνο να συζητήσει με τοπικούς φορείς για τα διάφορα προβλήματα της περιοχής. Τον Πάνο Καμμένο βράβευσε ο σύλλογος "Φροντιστήριο Θηβαϊκής Αρχαιογνωσίας" με τον χάρτη της Αρχαίας Βοιωτίας & το βιβλίο του Γιώργου Λεκάκη "Οι 88 αρχαίες πόλεις της Βοιωτίας".


Ο υπουργός Άμυνας στο κέντρο εκπαίδευσης... από LAMIASTARGR

Πάνος Καμένος Θήβα

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget