υπο μερικό έλεγχο η φωτιά στο Σαράντι Βοιωτίας

Μεγάλη φωτιά εκδηλώθηκε στις 6:30 το πρωί σε δασική έκταση στο Σαράντι Βοιωτίας,σημαίνοντας συναγερμό στην Πυροσβεστική.Σύμφωνα με πληροφορίες η φωτιά εκδηλώθηκε σε περιοχή κοντά στο κανάλι του Μόρνου.
 Οι φλόγες καίνε δασική έκταση,ελιές πουρνάρια και ξερά χόρτα ενώ δεν απειλούνται σπίτια.
 Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχειρούν αυτή την ώρα 20  οχήματα απο όμορες υπηρεσίες της Πυροσβεστικής με 40 πυροσβέστες πεζοπόρο τμήμα,  ένα ελικόπτερο
και υδροφόρες απο την Πολιτική Προστασία της Π.Ε.Βοιωτίας και τον Δήμο Θηβαίων.
Στην περιοχή επικρατούν ισχυροί άνεμοι.Η φωτιά αυτή τη στιγμή έχει τεθεί υπο μερικό έλεγχο.
Άμεση ήταν η συνδρομή της Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας στην επιχείρηση κατάσβεσης της πυρκαγιάς, που ξέσπασε νωρίς σήμερα το πρωί σε δασική έκταση κοντά στο Σαράντι στην περιοχή που περνά το κανάλι του Μόρνου.
 Πιο συγκεκριμένα η Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας συμμετείχε με προσωπικό ενώ διέθεσε πέντε οχήματα ταχείας πυρόσβεσης και δύο υδροφόρες που παρέμειναν στην περιοχή για την αντιμετώπιση τυχόν αναζωπύρωσης δεδομένου ότι οι άνεμοι που έπνεαν ήταν ισχυροί.
 «Η Πολιτική Προστασία ανταποκρίθηκε άμεσα σύμφωνα με τις οδηγίες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και η Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας παρείχε ότι της ζητήθηκε», τόνισε σε δηλώσεις της η Αντιπεριφερειάρχης Φανή Παπαθωμά από το σημείο της φωτιάς όπου βρέθηκε σήμερα το πρωί.

φωτιά στο Σαράντι

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget