Βοιωτία: Πρόωρη καισαρική σε έγκυο που έφαγε στο ''τραπέζι θανάτου''

Δεν έχει παρέλθει ένα 24ωρο από τον θάνατο του 55χρονου, που υπέκυψε από την βαριάς μορφής γαστρεντερίτιδα που υπέστη αυτός κι άλλοι 38 περίπου άνθρωποι που έφαγαν στην ίδια ταβέρνα στα Ασπρα Σπίτια και οι παρενέργειες συνεχίζονται.
 Ανάμεσα στα 38 άτομα που υπέστησαν τροφική δηλητηρίαση βρίσκεται και μια έγκυος, η οποία υποβλήθηκε εσπευσμένα σε καισαρική τομή, καθώς οι γιατροί διαπίστωσαν αλλοιώσεις στην καρδιά του εμβρύου, το οποίο έπρεπε να γεννηθεί πρόωρα για να επιζήσει.
 «Ο διευθυντής της εταιρείας που εργάζεται ο πατέρας που διοργάνωσε το γλέντι, είχε τη νύφη του έγκυο. Της πήραν το παιδί με καισαρική άρον-άρον γιατί άρχισαν αλλοιώσεις στην καρδούλα του παιδιού. Εργάζεται ως αντιπρόσωπος εταιρείας προϊόντων φαρμακείων και η σύζυγός του είναι εκπαιδευτικός. Είναι ένα υπέροχο ζευγάρι και οι άνθρωποι καταστράφηκαν» εξηγεί καλεσμένος της βάπτισης.
 Οι αρμόδιες υγειονομικές υπηρεσίες πραγματοποιούν ενδελεχείς ελέγχους προκειμένου να βρεθεί τί έφταιξε και να πληρώσουν οι υπεύθυνοι. Οπως όλα δείχνουν, το «φονικό όπλο» είναι η φέτα, καθώς όσοι έφαγαν πήγαν στο νοσοκομείο κι όσοι δεν έφαγαν, τη γλίτωσαν...
 Στο protothema.gr μίλησε για το περισατικό και η σύζυγος γνωστού οδοντιάτρου από τη Λαμία, ο οποίος δίνει μάχη για τη ζωή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Λαμίας όπου και νοσηλεύεται.
 «Είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση του συζύγου μου. Δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω, πήγαμε μια χαρά και είμαστε στην μονάδα, με το 99,9% να πεθαίνει ο σύζυγος μου. Ήταν μια καταστροφική βάπτιση. Δεν μπορώ να καταλάβω αν αυτό έγινε με δόλο από τους επαγγελματίες της περιοχής. Το μυαλό μου τρέχει, αυτές είναι εικασίες δικές μου».
 Από τύχη η ίδια δεν βρίσκεται σε κάποιο κρεβάτι νοσοκομείου ή ακόμα χειρότερα, μιας και δεν έφαγε ούτε από τις σαλάτες, αλλά ούτε κι από την φέτα που σερβιρίστηκε ξεχωριστά...



Βοιωτία

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget