Σ.Δ.Υ.Μ Θήβας - ΕΝΑΡΞΗ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΣΤΟΝ 33ο ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ



Ο Σ.Δ.Υ.Μ Θήβας ενημερώνει όλους τους αθλητές-μέλη του συλλόγου για την έναρξη των εγγραφών συμμετοχής στον 33ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας,που θα διεξαχθεί στις 8 Νοεμβρίου 2015.Λαμβάνοντας υπόψη την τεράστια απήχηση που παρουσιάζει τα τελευταία χρόνια ο Αυθεντικός Μαραθώνιος στο πανελλήνιο αγωνιστικό κοινό,ο Σ.Δ.Υ.Μ Θήβας έσπευσε άμεσα εξασφαλίζοντας 205 θέσεις για την κάλυψη των αναγκών των αθλητών του συλλόγου. Αναλυτικότερα :
110 θέσεις για τον Αυθεντικό Μαραθώνιο δρόμο 42χλμ, 60 θέσεις για τον αγώνα 10 χλμ και 35 θέσεις για τον αγώνα 5 χλμ. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα εξασφάλισης θεσης στον αγώνα παίδων των 1000 μ.
Επειδή όμως οι θέσεις είναι συγκεκριμένες και αναμένεται να καλυφθούν άμεσα, καθώς η ζήτηση για μια τέτοια αθλητική διοργάνωση συνεχώς αυξάνεται, παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να σπεύσουν το ταχύτερο δυνατό να εξασφαλίσουν θέση στην αγωνιστική διαδρομή που τους ενδιαφέρει. Η κατοχύρωση των θέσεων θα γίνει με την έγκαιρη υποβολή αίτησης συμμετοχής, προσωπικά, από τον κάθε ενδιαφερόμενο, στο γραφείο του κ.Χατζήπαπα Πέτρου ( τηλ 6972847021 ). Οι δρομείς του Σχηματαρίου θα απευθυνθούν για την υποβολή της αίτησής τους στον κ. Παπαιωάννου Νίκο (τηλ 6978760869 ). Διευκρινίζεται ότι δεν θα είναι δυνατή η τηλεφωνική κράτηση θέσεων.
Οι συμμετοχές κλείνουν στις 10/7/2015 εκτός αν συμπληρωθεί ο αριθμός των θέσεων νωρίτερα από την καταληκτική ημερομηνία,λόγω των περιορισμένων θέσεων. Το κόστος συμμετοχής σε κάθε αγωνιστική διαδρομή ανέρχεται στο ποσό των 10 ευρώ ανά αθλητή για το βασικό πακέτο ενώ για το ενισχυμένο 25ευρώ. Στα 10 ευρώ επίσης ανέρχεται και το κόστος μετακίνησης με το λεωφορείο για τους αθλητές που θα το δηλώσουν έγκαιρα.
Επισημαίνεται επίσης ότι τα 10 ευρώ συμμετοχής με τον σύλλογό μας αλλά και με τους άλλους συλλόγους της ομοσπονδίας μας ΕΟΣΛΜΑ-Υ συγκεντρώνονται κάθε χρόνο μετά τους αγώνες και διατίθενται για φιλανθρωπικούς σκοπούς σε ιδρύματα, σύμφωνα με τις αποφάσεις του ΣΕΓΑΣ και της ομοσπονδίας μας ΕΟΣΛΜΑ-Υ.Τρέχοντας λοιπόν με τον Σ.Δ.Υ.Μ Θήβας στον 33ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας δεν συμμετέχετε απλώς στην μεγαλύτερη και αυθεντικότερη δρομική διοργάνωση ,συμμετέχετε σε μια φιλανθρωπική καμπάνια γιατί τα χρήματά σας πιάνουν τόπο.

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget