Μποναμάς στους υπαλλήλους της βουλής !!!



Σας κόβουνε μισθούς και συντάξεις; Σας έχουν γονατίσει και δεν κουνιέστε ρούπι ; Δεν πειράζει… καθίστε λίγο ακόμα να έρθουν κι άλλα Απόφαση για “δωράκια” στους υπαλλήλους της Βουλής! Με τις υγείες μας!!!Σήμερα διάβασα μια κοινωνικά δίκαιη απόφαση που πήρε ο κ. Μειμαράκης, ο οποίος πιστεύω ότι βάζει ένα τέλος σε μια στρέβλωση της ελληνικής κοινωνίας και αποκαθιστά μια κατάφωρη αδικία σε βάρος μιας πολύ αδικημένης τάξης.
Αυτής των υπαλλήλων της Βουλής. Σύμφωνα με αυτή, δίδεται μποναμάς 150.000 ευρώ για την κάλυψη των αναγκών του συλλόγου, όπως χριστουγεννιάτικα δώρα, βραβεύσεις των παιδιών των υπαλλήλων που αρίστευσαν, καθώς και άλλες δράσεις που εντάσσονται στον κοινωνικό ρόλο του συλλόγου. Για την εν λόγω επιχορήγηση, ο σύλλογος των κοινοβουλευτικών υπαλλήλων είχε αποστείλει σχετική επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής, Ευάγγελο Μεϊμαράκη, ο οποίος εντέλει έκανε δεκτό το αίτημά τους.
 Επιτέλους! Γιατί τα παιδιά τον υπολοίπων είναι τσογλάνια και μούλικα.
 Δεν μπορεί όλη η κοινωνία και ειδικότερα οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό τομέα ξέρετε αυτοί οι κοπρίτες που δουλεύουν μόνο 14 με 16 ώρες το 24ωρο, με επιδόματα, που αμείβονται πλουσιοπάροχα με παχυλούς μισθούς των 650 ευρώ, χαμηλότατου μορφωτικού επιπέδου masters, που τα παιδιά τους πάνε στα καλύτερα σχολεία παίρνοντας την καλύτερη μόρφωση χωρίς να χρειάζεται να κάνουν ιδιαίτερα από καθηγητές αρπακτικά και δεν έχουν καμία άλλη ανάγκη κτλ και συνταξιούχοι χορτάτοι «περήφανα γηρατειά», που για να μην κάθονται στα καφενεία ψάχνουν στα σκουπίδια να φάνε από hobby, να έχουν τις ίδιες απαιτήσεις.
 Δυστυχώς, έχουμε όλες τις αρετές που θα έπρεπε να απεχθανόμαστε και κανένα ελάττωμα που θα έπρεπε να θαυμάζουμε.

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget