Δείτε τι συμβουλεύουν οι σεξολόγοι για καλύτερο σεξ!



Μπορεί το σεξ να είναι φάρμακο δια πάσαν αλλά πολλά ζευγάρια διστάζουν να καταφύγουν σε σεξολόγο όταν οι ερωτικές τους συνευρέσεις χειροτερεύουν με την μέρα.Ωστόσο αποκλειστικά και μόνο ο ειδικός γιατρός έχει τις γνώσεις για να θεραπεύσει τα προβλήματα της ερωτικής ζωής τα οποία όταν διαιωνίζονται δυναμιτίζουν την σχέση.

 Δείτε ποιες συμβουλές δίνουν οι σεξολόγοι για καλύτερο σεξ.
Αυξήστε την αναμονή
 «Η αναμονή ανεβάζει τη λίμπιντο,» επισημαίνει η sex coach δρ Patti Britton η οποία συνιστά στα ζευγάρια να αυξήσουν την διάρκεια των προκαταρκτικών.
 Αναπνεύστε σωστά
 Η παρακάτω άσκηση είναι προσαρμοσμένη από την Kundalini yoga, η οποία συχνά αναφέρεται ως η σεξουαλική yoga καθώς οι ασκήσεις στοχεύουν στους μυς γύρω από τα γεννητικά όργανα.
 Χρησιμοποιήστε τις ασκήσεις της γιόγκας για να οξυγονώσεις το αίμα, μια διαδικασία που αυξάνει τη σεξουαλική ενέργεια και την επιθυμία. Η sex coach δρ Patti Britton  προτρέπει να παίρνετε γρήγορες, ρυθμικές και ρηχές αναπνοές από τη μύτη για 1 έως 3 λεπτά. Έτσι θα οξυγονωθεί τι αίμα
 Αφήστε τις ντροπές
 Μερικές γυναίκες ντρέπονται να ζητήσουν αυτό που θέλουν στη διάρκεια του σεξ, επειδή αισθάνονται ότι ακούγονται πολύ απαιτητικές. «Δοκιμάστε ένα διαφορετικό περιβάλλον, όπου μπορείτε να εκφράσετε τις επιθυμίες σας με ένα χαλαρό τρόπο» τονίζει η Emma Taylor, συν-συγγραφέας του βιβλίου Buh Bye: The Ultimate Guide to Dumping and Getting Dumped.
 Κοιμηθείτε γυμνοί
 Η Sharon Gilchrest O' Neill, ψυχοθεραπεύτρια γάμου και συγγραφέας του βιβλίου A Short Guide to a Happy Marriage συνιστά στοςυ συντρόφους να κοιμούνται γυμνοί. '' Το άγγιγμα είναι κάτι πολύ βαθύ και μπορεί να σας φέρει [πιο κοντά με τον σύντροφος σας ».
 Δοκιμάστε νέα εσώρουχα
 Η Sofi H. Matz, ειδικός σχέσεων και σύμβουλος σεξουαλικής υγείας προτείνει στις γυναίκες  «να φορούν σέξι άνετα, εσώρουχα κάθε μέρα και να μη φορέσουν ποτέ ξανά τα εσώρουχα των γιαγιάδων.
 Κάντε περισσότερο σεξ!
 Το σεξ είναι το φάρμακο δια πάσαν  νόσο αναφέρει η δρ Yvonne K. Fulbright, Ph.D., sex coach. Τα οφέλη του για την διατήρηση της καλής σωματικής αλλά και ψυχικής αιτίας είναι αναρίθμητα. Για το λόγο αυτό όπως η ίδια επισημαίνει δεν παύει να τα υπενθυμίζει στους ασθενείς της.


καλύτερο σεξ

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget