Με επιτυχία η εκδήλωση «Εγώ, εσύ, εμείς, μαζί για την πρόληψη»



Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην Κεντρική Πλατεία της Θήβας το Σάββατο 28 Ιουνίου 2014 η εκδήλωση με θέμα «Εγώ, εσύ, εμείς, μαζί για την πρόληψη» που διοργάνωσε το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Ν. Βοιωτίας «ΠΡΟΤΑΣΗ ΖΩΗΣ» , υπό την αιγίδα του Δήμου Θηβαίων, και σε συνεργασία με 13 συλλόγους και φορείς της πόλης και του νομού ευρύτερα, για την Παγκόσμια ημέρα κατά των Ναρκωτικών.

Σκοπός της εκδήλωσης ήταν να ανακαλύψουμε τις ποικίλες διεξόδους έκφρασης και δημιουργίας που υπάρχουν στον τόπο μας για κάθε παιδί, έφηβο και ενήλικα. Να χτίσουμε άμυνες απέναντι σε όλες τις εξαρτήσεις, προωθώντας δραστηριότητες ψυχαγωγίας και δημιουργικής απασχόλησης που ενισχύουν τη θετική στάση για τη ζωή μας.
Ο κάθε σύλλογος, μέσα από το δικό του περίπτερο παρουσίασε τη φιλοσοφία, το έργο και τη δράση του. Παράλληλα, μαζί με τον κόσμο, ανθίσαμε το δέντρο της ζωής με μηνύματα κατά της εξάρτησης και υπέρ της ζωής. Παράλληλα προβλήθηκε βίντεο από το ΚΕΘΕΑ εν δράσει. Στο τέλος της εκδήλωσης δύο έφηβες από την θεατρική ομάδα του Κέντρου Πρόληψης παρουσίασαν μια σκηνή με έναν άνθρωπο στην εξάρτηση και πως εκείνος καταφέρνει να ξεφύγει από τα δεσμά της και να ζήσει.
 Οι συμμετέχοντες σύλλογοι:
Γ.Σ. Πίνδαρος Θήβας, Εθνικό Συμβούλιο κατά των Ναρκωτικών Βοιωτίας, Ένωση Μικρασιατών Θήβας, ΚΕΘΕΑ εν δρασει, ΚΕΘΕΑ Κέντρο Έγκαιρης Παρέμβασης και Συμβουλευτικής Βοιωτίας, Ο.ΚΑ.ΝΑ Θ.Μ.Φ.Α.Ε Βοιωτίας, Σκακιστικός Όμιλος Θήβας, Σύλλογος «ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ» Θήβας, Σύλλογος Γυναικών Θήβας «ΙΣΜΗΝΗ», Συμβουλευτικό Κέντρο Υποστήριξης Γυναικών Θυμάτων Βίας Δήμου Θηβαίων, Συμβουλευτικός Σταθμός Νέων ΔΔΕ Βοιωτίας, Φιλοζωικός Σύλλογος Θήβας «ΑΓΙΟΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ», Χριστιανική Ένωση Νεανίδων Θήβας.
Ευχαριστούμε θερμά το Σύλλογο Φωτογραφίας και Καλλιτεχνικής Έκφρασης Θήβας «ΕΛΕΙΤΡΟΧΟΣ» για τη φωτογραφική κάλυψη της εκδήλωσης. Καθώς και την Δ.Ε.Π.Ο.Δ.Α.Θ και την Ε.Λ.Μ.Ε. ΒΟΙΩΤΙΑΣ για το σημαντικό πόσο των χορηγιών τους που βοήθησαν στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης.

 Η επιστημονική ομάδα του κέντρου.Περισσότερες φωτογραφίες εδώ

ΠΡΟΤΑΣΗ ΖΩΗΣ

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget