Πρωταθλητής Ελλάδας στο ακόντιο ο Λεμπέσης «Ασημένια» η Εφη Θεοδώρου (Γ.Σ. «Πίνδαρος» Θήβας) στα 400 μέτρα με εμπόδια



Το σαββατοκύριακό που πέρασε, 19 και 20 Ιουλίου, στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου Αθηνών (Ο.Α.Κ.Α., «Σπύρος Λούης»), διεξάχθηκαν οι αγώνες για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου στην κατηγορία ανδρών - γυναικών, το 100ο των ανδρών και το 78ο των γυναικών.

 Το κορυφαίο, εγχώριο, αθλητικό, γεγονός της αγωνιστικής χρονιάς 2014 αποτέλεσε και το βασικό κριτήριο συγκρότησης της ομάδας που θα πάρει μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ζυρίχης και έτσι έλαβαν μέρος σε αυτό οι κορυφαίοι αθλητές και οι κορυφαίες αθλήτριες της χώρας με στόχο τη διάκριση τόσο για τους εαυτούς τους για να «πιάσουν τα όρια», όσο και για να βοηθήσουν τους συλλόγους στους οποίους ανήκουν.
 Σε ένα ακόμη πρωτάθλημα πολύ καλά πήγε ο Σπύρος Λεμπέσης. Ο 27χρονος, ακοντιστής μας από το Μαυρομμάτι (7ος στους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου το 2012, απ’ όπου και η φωτο), ο οποίος αγωνίζεται για τον Μ.Ε.Α.Σ. «Τρίτων» Θεσσσαλονίκης, φαίνεται οτι άφησε πίσω τον τραυματισμό στον ώμο του και την επέμβαση που τον κράτησε «εκτός» για 5 μήνες και στέφθηκε και πάλι πρωταθλητής Ελλάδας (!)
 Στον τελικό του αγωνίσματος είχε καλύτερη βολή στα 76,60 μ. (το ατομικό του ρεκόρ, βέβαια, είναι 83.20μ., Λευκωσία, Μάιος του 2012) και επικράτησε αφήνοντας στη 2η θέση τον Ηλτσιο (.Ο.Σ.Φ.Π.) που είχε 73,08μ. και στον 3η τον Μπατζάβαλη (Ζευς Τρικάλων) που είχε 71,19μ.
 Από εκεί και πέρα και όσο αφορά στους αθλητές και στις αθλήτριες της Βοιωτίας, ή σε αθλητές και αθλήτριες οι οποίοι και οι οποίες αγωνίζονται για συλλόγους της Βοιωτίας, πολύ καλά πήγε η Εφη Θεοδώρου. Η 21χρονη αθλήτρια του Γυμναστικού Σύλλογου «Πίνδαρος» Θήβας, στον τελικό των 400 μέτρων με εμπόδια έκανε χρόνο 60.86 και έτσι κατέλαβε τη 2η θέση.
 Η Παρασκευή Παπαγεωργίου, επίσης του Γ.Σ. «Πίνδαρος» Θήβας, πήγε πάρα πολύ καλά στο έπταθλο καθώς συγκέντρωσε 4.875 βαθμούς, συγκομιδή που κατάταξε την 22χρονη, «υπεραθλήτρια», στην 6η θέση στις γυναίκες και στην 3η στις νέες γυναίκες.
 Η Σοφία Γαρδικιώτη, η 22χρονη άλτρια του Γυμναστικού Σύλλογου «Ερμής» Σχηματαρίου, είχε καλύτερο άλμα στα 12 μέτρα και 45 εκατοστά και έτσι κατέλαβε την 6η θέση στο τριπλούν.
 Ο Τάσος Φράγκος, ο 20χρονος, Βαλκανιονίκης και πρωταθλητής μας, του Γ.Σ. «Πίνδαρος» Θήβας, στην κούρσα των 400 μέτρων έκανε χρόνο 49 δευτερόλεπτα και 57 δέκατα και κατέλαβε την 8η θέση.
 Η ομάδα σκυταλοδρομίας 4Χ100 μέτρα των ανδρών του Γ.Σ. «Πίνδαρος» Θήβας αποτελούμενη απο τους: Στυλιανού, Φράγκο, Σασλή και Κρεμμύδα, έκανε χρόνο 42.76 και έτσι κατέλαβε την 12η θέση.
 Το 100ο πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών και 78ο γυναικών ξεκίνησε το πρωί του Σάββατου με πολύ καλές καιρικές συνθήκες τις οποίες εκμεταλλεύτηκε ο Μάκης Στεργιούλης ο οποίος με 10.22 στα 100μ. ήταν το πρόσωπο του πρωινού προγράμματος. Η επίδοση τον φέρνει στην 12η θέση όλων των εποχών στο αγώνισμα και βελτιώνει το ατομικό του ρεκόρ που ήταν 10.29 από το 2007. Ο Στεργιούλης έδειξε σε πολύ καλή κατάσταση ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Ζυρίχης, διοργάνωση για την οποία είχε ήδη το όριο.
 Την καλύτερη επίδοση στα 400 μ. των ανδρών σημείωσε ο Μιχάλης Δαρδανελιώτης με 47.63, που είναι και η καλύτερη επίδοση φέτος στην χώρα (!)
 Ενα άλμα ήταν αρκετό για τον Δημήτρη Τσιάμη, ο οποίος προσγειώθηκε στα 16,45 μ. και έδειξε σε πολύ καλή κατάσταση ενόψει του απογευματινού τελικού, στον ακοντισμό των ανδρών ο Παρασκευάς Μπατζάβαλης είχε την καλύτερη βολή με 72,03 μ. και ήταν ο μοναδικός από τους μετέχοντες που ξεπέρασε τα 70,00 μέτρα.
 Δυστυχώς, όμως, το απόγευμα οι καιρικές συνθήκες ήταν πολύ διαφορετικές και προκάλεσαν αρκετά προβλήματα σε αθλητές και διοργανωτές. Δεν έλειψαν, όμως, οι καλές επιδόσεις και τα όρια για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ζυρίχης.
 - Στη διάρκεια των αγώνων και με αφορμή την 100η διοργάνωση των ανδρών τιμήθηκαν οι νικητές στις διοργανώσεις που προηγήθηκαν. Παλιές μορφές του ελληνικού στίβου βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ κι έγιναν "ένα" με το νέο αίμα του ελληνικού στίβου. -
 Τα κορίτσια στα 100 μ. εμπ. χρειάστηκε να τρέξουν με βροχή, όμως, αυτό καθόλου δεν ενόχλησε τις δύο πρώτες. Η Ελισάβετ Πεσιρίδου και η Μαρία Πιννή έκαναν πολύ καλή κούρσα, τερμάτισαν αμφότερες σε 13.36 και βελτίωσαν τα ατομικά τους ρεκόρ. Μάλιστα για την Πεσιρίδου η εμφάνιση της προκάλεσε διπλή χαρά καθώς εξασφάλισε τη συμμετοχή της στο Ευρωπαϊκό της Ζυρίχης. Η Πεσιρίδου, που προερχόταν από θλάση είχε ρεκόρ 13.42 ενώ η Ροδίτισσα αθλήτρια 13.50.
 Από τα πρόσωπα του απογεύματος ήταν ο Κώστας Φιλιππίδης νικητής στο επί κοντώ με άλμα στα 5,60 μέτρα. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής κλειστού στίβου ξεκίνησε τον αγώνα του στα 5,32 μ., όπου χρειάστηκε τρία άλματα, στη συνέχεια ξεπέρασε με την πρώτη τα 5,42 μ., 5,52 μ. και 5,60 μέτρα. Ο αθλητής του Δημήτρη Κυτέα στη συνέχεια έβαλε τον πήχη στα 5,70 μ., όπου έκανε καλά άλματα, αλλά άκυρα. Δεύτερος με 5,42 μ., ήταν ο Κύπριος Νικαδρος Στυλιανού και τρίτος ο Θοδωρής Χρυσανθόπουλος (5,30 μ.).
 Τρεις σπουδαίοι άλτες του παγκόσμιου στίβου ήταν παρόντες στον αγωνιστικό χώρο του Ο.Α.Κ.Α., με τον Αντώνη Μάστορα να στέφεται νικητής με καλύτερο άλμα στα 2,26μ. αποσπώντας τον πρώτο του τίτλο σε πανελλήνιο πρωτάθλημα. Ο αθλητής του Γιώργου Πομάσκι στη συνέχεια δοκίμασε ανεπιτυχώς στα 2,32 μ., προκειμένου να βελτιώσει το ατομικό του ρεκόρ.
 Δεύτερος με 2,16 μ. ήταν ο Κώστας Μπανιώτης (γύρισε το πόδι του στο Αργος Ορεστικό και δεν μπόρεσε να αποδώσει όπως θα ήθελε). Ο αθλητής του Γιώργου Τσούγκου στη συνέχει άφησε τα 2,19 μ. και συνέχισε στα 2,22 μέτρα. Εκτός συναγωνισμού ο Κυριάκος Ιωάννου ξεπέρασε τα 2,16.
 Με άλμα πάνω από τα 17,00 μ. ήθελε να συνδυάσει τη νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα ο Δημήτρης Τσιάμης, που τελικά περιορίστηκε σε ένα χρυσό μετάλλιο με άλμα στα 16,73 μέτρα. Ο αθλητής του Φρανσουά Ντοφέν είχε ένα ακόμη έγκυρο άλμα στα 15,47 μέτρα.  Από τα ευχάριστα του απογεύματος ήταν η εμφάνιση του δεύτερου αθλητή στο τριπλούν. Ο Δημήτρης Μπαλταδούρος προσγειώθηκε στα 16,45 μ. και βελτίωσε το ατομικό του ρεκόρ, ενώ έγινε ο 15ος όλων των εποχών. Τρίτος με 16,05 μ. ήταν ο Παύλος Μπόφτσης.
 Λίγο μετά την εξαιρετική εμφάνιση των κοριτσιών στα 100 μ. με εμπόδια ο Κώστας Δουβαλίδης δεν δυσκολεύτηκε να τερματίσει νικητής στα 110 μ. εμπ. με 13.49, δίχως όμως να ικανοποιήσει τον εαυτό του.
 Παλικαρίσια εμφάνιση από την Δέσποινα Μουρτά στα 400 μ., που στην δυσκολότερη στιγμή της κούρσας, στα τελευταία 50 μέτρα, βρήκε τις δυνάμεις όχι μόνο να πλησιάσει τις προπορευόμενες αθλήτριες, αλλά και να τις νικήσει. Η νεάνιδα, αθλήτρια τερμάτισε σε 54.70 βελτίωσε το ατομικό της ρεκόρ και για μια ακόμη φορά φέτος έδειξε πως το μέλλον της ανήκει. Ατομικό ρεκόρ σημείωσε και η δεύτερη της κούρσας, Αργυρώ Πιντή που πέτυχε 54.82.
 Στα 100 μ. των γυναικών η Γεωργία Κοκλώνη έφτασε τις έξι νίκες στη διοργάνωση. Η πρωταθλήτρια, του Δημήτρη Φιλίνδρα τερμάτισε σε 11.58 και άφησε δεύτερη τη Μαρία Γάτου με 11.64 και τρίτη τη Μαρία Μπελιμπασάκη με 11.65.
 Σε πολύ καλή κατάσταση έδειξε πως είναι ο Λυκούργος Τσάκωνας, που επικράτησε στα 100 μ. με 10.38. Ο Μάκης Στεργιούλης μετά το 10.22 του προκριματικού, τερμάτισε σε 10.43 (2η θέση). Τρίτος με 10.54 ήταν ο Γιάννης Νυφαντόπουλος.
 Την πρώτη της νίκη σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Α/Γ σημείωσε η Χάιδω Αλεξούλη, που ήταν πρώτη στο μήκος με 6,29μ., επίδοση που σημείωσε στην δεύτερη προσπάθεια της. Στον ίδιο γύρο προσπαθειών, η Ευαγγελία Γαλένη προσγειώθηκε στα 6,22 μ. και η Εφη Κολοκυθά στα 6,06 μέτρα.
 Ο Ανδρεάς Δημητράκης προσπάθησε να κυνηγήσει το όριο για το Ευρωπαικό Πρωτάθλημα, όμως, το γεγονός ότι έτρεξε μόνος του στο μεγαλύτερο μέρος των 1.500 μ. τον επηρέασε. Ο αθλητής του Χρήστου Παπαχρήστου τερμάτισε πρώτος σε 3.41.29, δεν τερμάτισε ο Κώστας Νακόπουλος, που υπέστη θλάση στο γαστροκνήμιο.
 Στα 400 μ. ο Μιχάλης Δαρδανελιώτης πήρε τη νίκη με 47.73, κοντά στο ατομικό ρεκόρ που πέτυχε το πρωί (47.63). Δεύτερος με 47.88 ήταν ο Πέτρος Κυριακίδης (επέστρεψε από τραυματισμό) και 3ος ο Δημήτρης Γράβαλος με 48.08.
 Η Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου σε μια από τις τελευταίες της εμφανίσεις πριν το Πρωτάθλημα της Ζυρίχης, περιορίστηκε σε βολή στα 53,49μ., που ήταν αρκετή για να της δώσει το χρυσό μετάλλιο.
 Στη σφυροβολία η Βαμβουκάκη βελτίωσε το ατομικό της ρεκόρ και με 57,80 μ., κατέκτησε την πρώτη θέση, αφήνοντας πίσω της την νεάνιδα Δήμητρη Ζώτου που πέτυχε 54,46 μέτρα.
 Στα 1.500 μ. των γυναικών η Ελένη Θεοδωρακοπούλου ήταν πρώτη με 4.29.64, στα 3.000 μ. στιπλ ανδρών επικράτησε ο Μίνο Οργκες με 9.14.87 και στο αντίστοιχο αγώνισμα των γυναικών η Μαρία Παρδαλού με 10.27.69. Ατομικό ρεκόρ για την Μαρία Ζωγραφάκη, που ακολούθησε με 10.54.79.
 Στην 4Χ100 μ. των γυναικών πολύ καλή εμφάνιση από τον ΓΣ Κηφισιά που με τις Παπαχρήστου, Κατσικογιάννη, Τσιουτσιουμάνου και Πεσιρίδου τερμάτισε σε 46.35. Εξαιρετική επίδοση, από την τετράδα του Γ.Σ. «Ελευθέριος Βενιζέλος» με τους Σαισανά, Χατζηδημητρίου, Νυφαντόπουλο και Ρουσσάκη να τερματίζουν σε 41.12.
 Δύο ήταν τα θετικά σημεία της δεύτερης και τελευταίας ημέρας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Οι καλές επιδόσεις από το σύνολο των αθλητών, αλλά και η μεγάλη παρουσία φίλων του στίβου στις εξέδρες του σταδίου.
 Ενα άλμα ήταν αρκετό για να δώσει στο Λούη Τσάτουμα την 10η νίκη του σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου. Ο αθλητής του Δημήτρη Βασιλικού ξεκίνησε τον αγώνα του στα 8,08 μ., όμως, τον ολοκλήρωσε πρόωρα. Ο κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ μετά το δεύτερο άλμα του έφυγε από τον αγώνα, καθώς αισθάνθηκε μια αδιαθεσία. Ο αθλητής εξετάστηκε από τους γιατρούς της ομοσπονδίας, όπου δεν διαπίστωσαν κάτι ανησυχητικό. Παρ’ όλα αυτά ο αθλητής δεν εκτέλεσε άλλο άλμα. Στη 2η θέση με 7,88 μ. ήταν ο Μιχάλης Μερτζανίδου, που βελτίωσε το φετινό του ρεκόρ και έδειξε σε θέση να κυνηγήσει μια επίδοση στα 8,00 μ., όσο το όριο για τη Ζυρίχη. Ο αθλητής του Κώστα Χήτα, που στη διάρκεια της σεζόν υπέστη πνευμονία και έμεινε μακριά από τις προπονήσεις, θα έχει την ευκαιρία να βγάλει εισιτήριο για το κορυφαίο γεγονός της σεζόν στους αγώνες που έχει μπροστά του. Στον Γιώργο Τσάκωνα πήγε το χάλκινο μετάλλιο με άλμα στα 7,81 μέτρα. Ο 26χρονος έκανε στην ουσία, τον πρώτο του αγώνα στη σεζόν καθώς είχε προηγηθεί η εμφάνιση της Μόσχας στην αρχή της με 7,35 μ. κι έπειτα ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς. Ο Τσάκωνας και αυτή τη φορά στάθηκε άτυχος καθώς στο πέμπτο του άλμα σταβοπάτησε. Ο αθλητής αν είναι καλά θα πάρει μέρος στο Γκραν πρι της Θήβας, αύριο, Στην 4η  θέση του αγωνίσματος ολοκλήρωσε ο Νίκος Ξενικάκης με 7,76 μέτρα.
 Το ζητούμενο για την Νικόλ Κυριακοπούλου είναι να βρει το ρυθμό της μέσα από τους αγώνες. Κι όπως φάνηκε στην εμφάνιση της είναι θέμα χρόνου να το πετύχει και να ανέβει υψηλότερα. Η αθλήτρια του Μανώλη Καραγιάννη πήρε την πρώτη θέση με 4,40 μ.και έπειτα απέτυχε στα 4,50 μέτρα. Δεύτερη με 4,35 μ. ήταν η Λορέλα Μάνου, που στη συνέχεια απέτυχε στα 4,50 μ., ύψος που θα της έδινε την πρόκριση για τη Ζυρίχη. Σε καλή μέρα βρέθηκε η Στέλλα Λεδάκη, που βελτίωσε το φετινό της ρεκόρ με άλμα στα 4,30 μ., σε μια σεζόν, όπου ήταν προβληματική, λόγω της επέμβασης.
 Στο Ο.Α.Κ.Α. βρέθηκε τελικά και η Κατερίνα Στεφανίδη, έστω και αν δεν κατάφερε να αγωνιστεί. Η άλτρια του 4,71 μ., είχε πρόβλημα με την πτήση της από το Μονακό κι έφτασε στην Ελλάδα το πρωί, με αποτέλεσμα να μην προλάβει τον προκριματικό του αγωνίσματος.
 Η Μαρία Μπελιμπασάκη ήταν νικήτρια στα 200 μ. με 23.27 επίδοση κοντά στο φετινό της ρεκόρ, το οποίο είναι 23.14 και έδειξε σε πολύ καλή κατάσταση ενόψει Ζυρίχης. Σε καλή κατάσταση είναι και η Ανδριάνα Φέρρα, που κατέλαβε την 2η θέση με 23.58. Η τριάδα έκλεισε με την νεάνιδα, Κορίνα Πολίτη, που πέτυχε νέο ατομικό ρεκόρ με 24.44.
 Οπως και στα 100 μ. έτσι και στα 200 μ. η νίκη πήγε στον Λυκούργο Τσάκωνα, που έτρεξε μια ανάσα από το φετινό του ρεκόρ. Ο έμπειρος σπρίντερ διένυσε την απόσταση σε 20.58 (20.57, το φετινό του) και έδειξε πως βρίσκεται στην σωστή κατεύθυνση ενόψει του κορυφαίου αθλητικού γεγονός, το Πρωτάθλημα της Ζυρίχης. Ο Κώστας Δουβαλίδης όπως και πέρυσι έτσι και φέτος κατέλαβε την 2η  θέση, τρέχοντας σε 21.16 ενώ ο Μιχάλης Δαρδανελιώτης ήταν 3ος με 21.39.
 Στα 800 μ. των γυναικών η Μαρία Κλάδου "πλήρωσε" την επιλογή τη να κάνει πολύ γρήγορο πέρασμα στα πρώτα 600 μ., με αποτέλεσμα να χάσει τελικά έδαφος και περά το γεγονός ότι είχε περίπου 80 μ. διαφορά από την Ελένη Φιλάνδα, να μείνει τελικά δεύτερη. Η Φιλάνδρα, η οποία έκανε δέκα (!) τις νίκες της σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και έπιασε στην πρώτη θέση της σχετικής λίστας την Σάβα Λίκα και την Χριστίνα Χατζή, τερμάτισε σε 2.04.35 και βελτίωσε το φετινό της ρεκόρ. Η Φιλάνδρα επέστρεψε φέτος μετά την γέννηση του πρώτου της παιδιού και έδειξε γρήγορα να ανακτεί το χαμένο έδαφος. Η Κλάδου πέτυχε 2.05.33 και η Ελένη Θεοδωρακοπούλου, νικήτρια των 1.500 μ., σε 2.08.93.
 Τρεις αθλήτριες ξεπέρασαν τα 1,83 μ. στο ύψος, όμως, τη νίκη κατέκτησε η Τατιάνα Γκούσιν. Η 20χρονη πέρασε με την πρώτη τα 1,75 μ., 1,79 μ., 1,83 μέτρα, σε αντίθεση με την Τόνια Στεργίου που είχε χαμένη προσπάθεια στα 1,75 μ. και την Κατερίνα Κυριακοπούλου, που χρειάστηκε περισσότερες από μία προσπάθειες σε όλα τα ύψη, όπου δοκίμασε.
 Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποιησε η Κατερίνα Δαλάκα στα 400 μ. με εμπόδια. Η αθλήτρια του Πλούταρχου Σαρασλανίδη διένυσε την  απόσταση σε 59.61, πολύ κοντά στο ατομικό της ρεκόρ, που είναι 59.39. Στη 2η θέση με 60.86 τερμάτισε η Εφη Θεοδώρου (Γ.Σ. «Πίνδαρος» Θήβας) και στην τρίτη η Μαρία Λιτσένη με 61.23.
 Γρήγορη κούρσα, όχι όμως αρκετά για να του δώσει το εισιτήριο για το Ευρωπαικό Πρωτάθλημα έκανε ο Γιάννης Λουλάς στα 400 μ. με εμπόδια. Ο αθλητής του Κώστα Χήτα τερμάτισε σε 51.36 με το όριο στα 51.10, βελτίωσε ωστόσο το φετινό του ρεκόρ. Στη 2η θέση με νέο ατομικό ρεκόρ τερμάτισε ο Κωνσταντίνος Κωνσταντής, που πέτυχε 52.56, παρά το ότι προερχόταν από τραυματισμό.
 Η πρώτη έκπληξη του απογεύματος έγινε στο τριπλούν εκεί όπου η Αθανασία Πέρρα έμεινε εκτός οχτάδας. Η έμπειρη άλτρια του τριπλούν ξεκίνησε με δύο άκυρα άλματα και στην τρίτη της προσπάθειες προσγειώθηκε στα 12,17 μ., επίδοση που δεν ήταν δυνατή να της δώσει μια θέση στην πρώτη οχτάδα. Αυτός ήταν ο πρώτος αγώνας της Πέρρα στο τριπλούν και ο δεύτερος της στη σεζόν, καθώς είχε προηγηθεί η εμφάνιση της στο Αργος Ορεστικό, στο μήκος. Νικήτρια του αγώνα η Χριστίνα Αλβερτσιάν με 13,12 μέτρα. Στη 2η θέση με 12,92 μ. ήταν η Νατάσσα Φουτσιτζίδου και 2η η Σοφία Βέργου με 12,81 μέτρα. Η Πέρρα έμεινε στην 9η θέση...
 Χωρίς την... συντροφιά του τραυματία Κώστα Νακόπουλου, ο Ανδέας Δημητράκης έκανε μοναχική κούρσα στα 800 μέτρα. Ο αθλητής του Χρήστου Παπαχρήστου διένυσε την απόσταση σε 1.49.39, μπροστά από τον Θεοφάνη Μιχαηλά (1.50.48) και τον Εντισον Μούτσο (1.50.70). Ο Δημητράκης έκανε το νταμπλ, αφού ήταν νικητής και στα 1.500 μέτρα.
 Στο πρώτο πανελλήνιο πρωτάθλημα μετά από πολλά χρόνια χωρίς τη συμμετοχή του Αλέξανδρου Παπαδημητρίου, ο Κώστας Κωστογλίδης στέφθηκε νικητής στη σφυροβολία με καλύτερη προσπάθεια στα 68,24 μέτρα.
 Μία βολή στα 58.72 μ. ήταν αρκετή για να δώσει την 1η θέση στον Γιώργο Τρέμο στην δισκοβολία.
 Μία ακόμη καλή κούρσα στη σεζόν, πραγματοποίησε η Αναστασία Καρακατσάνη, που ήταν νικήτρια στα 5,000 μ. με 16.27.27, αρκετά μπροστά από την 2η, Ουρανία Ρέμπουλη, (16.41.45) και την Παναγιώτα Βλαχάκη (16.54.04).
 Στα 4Χ400μ. ανδρών νικήτρια ομάδα ήταν ο Τρίτων Θεσσαλονίκης με 3.15.95 και στις γυναίκες η Γλυφάδα με 3.44.98.
 Η Σοφία Υφαντίδου (Φίλιππος Βέροιας) έπιασε 5.622 βαθμούς αλλά δεν κατάφερε να πιάσει το όριο για τη Ζυρίχη. Θα το προσπαθήσει στο Βαλκανικό. Δεύτερη με 5.127 ήταν η Ειρήνη Δανιήλ και τρίτη η Βασιλική Μαρκοπούλου με 4.986. Στο δέκαθλο ο Παναγιώτης Μάντης κατέκτησε την πρώτη θέση, τόσο στους Άνδρες όσο και στους Νέους, 6.659.
 Η βαθμολογία
 Στη βαθμολογία, στις γυναίκες νικήτρια ήταν η Α.Ε.Κ. με 136,5 βαθμούς, με τον Πανελλήνιο Γ.Σ. να κατακτά την 2η θέση με 117 και την Κηφισιά την 3η με 110,5.
 Στους άνδρες την πρώτη θέση κατέκτησε ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. συγκεντρώνοντας 123 βαθμούς, ακολούθησε ο Γ.Σ. «Ελευθέριος Βενιζέλος» με 110 και 3ος ο Μ.Ε.Α.Σ. «Τρίτων» Θεσσαλονίκης με 97. _


Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget