12η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Θηβαίων



Σας αποστέλλουμε για ενημέρωσή σας την υπ’ αριθ. πρωτ. 19338/26-6-2014 πρόσκληση για την 12η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Θηβαίων, η οποία θα διεξαχθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Παλαιού Δημαρχείου-οδός Πινδάρου & Οιδίποδος, στις 30 ΙΟΥΝΙΟΥ του 2014, ημέρα ΔΕΥΤΕΡΑ και ώρα 19:30, για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα κατωτέρω θέματα της ημερήσιας διάταξης :

1ο. Έκδοση Απόφασης - Ψηφίσματος από το Δ.Σ. για τη μη εφαρμογή των διατάξεων του Ν.4250/2014 περί του τρόπου αξιολόγησης των εργαζομένων στους Δήμους, μετά από αίτημα του Συλλόγου Δημοτικών Υπαλλήλων του Δήμου.
 2ο. Έγκριση ψηφίσματος που εκδόθηκε μτά από σύσκεψη φορέων που πραγματοποιήθηκε στη Λιβαδειά με θέμα τα Νοσοκομεία του Νομού κατόπιν του από 13-6-2014 εγγράφου του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θήβας.
 3ο. Λήψη απόφασης για τον καθορισμό της αμοιβής δικηγόρου για την σύνταξη υπομνήματος για λογαριασμό του Δήμου Θηβαίων ενώπιον του Συμβουλίου του Διοικητικού Εφετείου Πειραιά.
 4ο. 2η Τροποποίηση Προγράμματος επενδύσεων – Τεχνικού Προγράμματος 2014.
 5ο. 3η Αναμόρφωση Δημοτικού Προϋπολογισμού οικ.έτους 2014.
 6ο. 2η Αναμόρφωση προϋπολογισμού ΔΗ.Κ.Ε. Δήμου Θηβαίων, έτους 2014.
 7ο. Συζήτηση και λήψη απόφασης για τη διακοπή λειτουργίας των παιδικών χαρών και την αποξήλωση των υφιστάμενων οργάνων, μετά από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε από τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου κατ’ εφαρμογή του άρθου 7 παρ. 2Γ της υπ’ αριθ. 28492/11-5-2009 Υπ.Απόφασης.
8ο. Έγκριση προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στο πλαίσιο κατασκευής του έργου : «Συντήρηση – Βελτίωση της Π.Ε.Ο. Αρ.3 Ελευσίνα – Θήβα - Λιβαδειά στο τμήμα από διασταύρωση προς ΚΕΠΒ έως Κόμβο».
9ο. Λήψη απόφασης για την παράταση του χρόνου ολοκλήρωσης της μελέτης με τίτλο «Μελέτη Κατάρτισης ΣΧΟΟΑΠ για τη Γεωγραφική Περιφέρεια του Δήμου Θίσβης».
10ο. Έγκριση παράτασης προθεσμίας του έργου : «Κατασκευή οδού σύνδεσης Τοπικών Κοινοτήτων Λεύκτρων - Καπαρελλίου πλησίον του καναλιού της ΕΥΔΑΠ του Δήμου Θηβαίων».
11ο. Έγκριση παράτασης εργασιών για το έργο : «Κατασκευή γηπέδου 5Χ5 στην περιοχή Αγ.Τριάδα».
12ο. Έγκριση 3ου τελικού τακτοποιητικού ανακεφαλαιωτικού πίνακα εργασιών του έργου : «Αξιοποίηση Υδρευτικής γεώτρησης Αγίας Σωτήρας».
13ο. Έγκριση πρακτικού κλήρωσης ορισμού τακτικών και αναπληρωματικών μελών και συγκρότηση της επιτροπής προσωρινής παραλαβής του έργου με τίτλο «Αξιοποίηση υδρευτικής γεώτρησης Αγ. Σωτήρας».
14ο. Λήψη απόφασης για την απευθείας ανάθεση των εργασιών επισκευής και συντήρησης των οχημάτων του Δήμου Θηβαίων στις κατηγορίες : «Συνεργεία στα οποία αναλαμβάνονται επισκευές και συντήρηση ελαστικών τροχών» & «Καταστήματα ή συνεργεία τα οποία έχουν δικαίωμα πώλησης και τοποθέτησης ελαστικών».
15ο. Έγκριση πρακτικού κλήρωσης για την ανάδειξη και ορισμού μελών Τακτικών και αναπληρωματικών και συγκρότηση αυτής για την προσωρινή και οριστική παραλαβή του έργου με τίτλο : «Ανάπλαση και Διαμόρφωση Περιβάλλοντα χώρου Δημοτικού Γυμναστηρίου Θηβών».
 16ο. Λήψη απόφασης για την απευθείας ανάθεση για την παροχή των εργασιών επισκευής και συντήρησης των οχημάτων του Δήμου Θηβαίων.
 17ο. Κατανομή υπόλοιπου της ΣΑΤΑ Σχολείων 2013 στις Σχολικές Επιτροπές της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας.
 18ο. Αποδοχή ποσού 39.500,00 € από ΥΠ.ΕΣ. που αφορά 6η εντολή ΣΑΤΑ 2014 για έργα και επενδυτικές δραστηριότητες (χρημ. Εντολή 23326/2014).
19ο. Κατάργηση της υπ’ αρ. 151/2013 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Θηβαίων και επικαιροποίηση της υπ’ αριθ. 106/2013 απόφαση του Δ.Σ.
 
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Μ. ΚΟΚΟΝΤΙΝΗΣ

Δημοτικο Συμβουλιο

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget