Το ψηφοδέλτιο Δήμος Θηβαίων Ωρα Ευθύνης – Σταμάτης Χαλβατζής



Μέσα σε ένα δύσκολο πολιτικά και κοινωνικά περιβάλλον έληξε χθές, Κυριακή 27 Απριλίου 2014, η κατάθεση των ψηφοδελτίων των συνδυασμών που θα συμμετέχουν στις επικείμενες εκλογές για την τοπική Αυτοδιοίκηση. Κοινή διαπίστωση όλων των εμπλεκομένων είναι, ότι ο υπερβολικός αριθμός των υποψηφίων που απαιτούνται για την συμπλήρωση των ψηφοδελτίων και η συνολική απαξία για τα πολιτικά δρώμενα, έκαναν ακόμα πιο δύσκολη την όλη διαδικασία.


 Μια διαδικασία που σε αρκετές περιπτώσεις ξέφυγε από τα όρια της πολιτικής ευπρέπειας και της ευγενούς άμιλλας. Παλαιοκομματικές μέθοδοι και συμπεριφορές από αμετανόητους νοσταλγούς του παρελθόντος και μηχανισμοί εξουσίας, προσπάθησαν με αθέμιτα μέσα να προσηλυτίσουν υποψηφίους για τον συνδυασμό τους ή να αποτρέψουν άλλους από αντίπαλους συνδυασμούς. Καταγγέλλουμε αυτές τις συμπεριφορές, οι οποίες δυστυχώς συνεχίζονται ακόμη και σήμερα, μετά την κατάθεση των συνδυασμών και προειδοποιούμε τους υπεύθυνους ότι σύντομα θα κληθούν να δώσουν λόγο στον λαό και στην δικαιοσύνη.

 Όντας ένας πραγματικά ανεξάρτητος συνδυασμός, απαλλαγμένοι από κάθε είδους εξαρτήσεις και δεσμεύσεις, είμαστε αποφασισμένοι να επιμείνουμε στην τήρηση κανόνων πολιτικού πολιτισμού χωρίς εκπτώσεις και συμβιβασμούς. Αυτό βεβαίως σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει από την πλευρά μας έκφραση αδυναμίας ή ανοχής παρόμοιων περιστατικών, τα οποία πλήττουν ευθέως την ελεύθερη επιλογή και έκφραση των Θηβαίων πολιτών.

 Καλούμε τους συνδημότες μας να μείνουν ανεπηρέαστοι από τέτοιου είδους μεθοδεύσεις και ενέργειες και να αποφασίσουν το καλύτερο για εκείνους και για τον Δήμο μας.



Ευχόμαστε σε όλους τους συνυποψήφιους μας καλό αγώνα.
Το ψηφοδέλτιο Δήμος Θηβαίων Ωρα Ευθύνης – Σταμάτης Χαλβατζής






Σταμάτης Χαλβατζής

Δημοσίευση σχολίου

[disqus][blogger]

MKRdezign

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από το Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget